İrtibat : 0216 347 9772

2 Kasım 2013 Cumartesi

Gelin Masası Süsleme

http://dugundavetorganizasyonu.com/wp-content/uploads/gelin-damat-masas%C4%B1-s%C3%BCsleme.jpg
Gelin damat masası süslemelerinde özel tül , sandalyeler ve görsel bir masa çiçeği bütünlüğü çok önemlidir. Düğün organizasyonlarında en göz alıcı herkezin gözünün tek noktası gelin ve damadın oturduğu kısım süsleme ve görüntüsünün çekiciliği açısından çok önemlidir. Gelin masası modelleri her ortamda farklı olması gerekmektedir. Açık alan düğün organizasyonlarında kullanılan modeller ile kapalı bir ortamda yapılan gelin masası süslemeleri görüntüleri ortama uymak zorundadır. Üzerinde kullanılan çiçek kalitesinden görüntüsüne , arka fonun görüntüsüne kadar herşey masanın görüntüsünü değiştirecektir. Bu sebepten dolayı düğün organizasyonlarınızda gelin masası kumaş ve çiçek süslemeleri önemlidir ve profesyonellik gerektirmektedir. 
YAKAMOZ ORGANİZASYON VE ANİMASYON

İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

5 yorum:

  1. Gelin damat masası süslemelerinde özel tül , sandalyeler ve görsel bir masa çiçeği bütünlüğü çok önemlidir. Düğün organizasyonlarında en göz alıcı herkezin gözünün tek noktası

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Işıltılı, görkemli, göz kamaştırıcı, dikkat çekici gelin masası süslemeleriyle Yakamoz organizasyon hizmetinizde.

    YanıtlaSil
  4. Işıltılı, görkemli, göz kamaştırıcı, dikkat çekici gelin masası süslemeleriyle Yakamoz organizasyon hizmetinizde.

    YanıtlaSil
  5. Düğün organizasyonlarında en göz alıcı herkezin gözünün tek noktası gelin ve damadın oturduğu kısım süsleme ve görüntüsünün çekiciliği açısından çok önemlidir. Bu hizmeti yakamoz organizasyonla sağlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil